Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak, mi a véleményetek a...

Férfiak, mi a véleményetek a póthajról?

Figyelt kérdés

Meg úgy mindenkinek.

Nagyon vèkonyszálú, vacak hajam van, emiatt sajnos rettenetesen kevésnek tűnik. Pedig nincs kevès hajszálam, sőt.

Most hosszú, derékig ér, de volt rövid is (a fülig érőtől a csípőig érőig volt màr minden). Sajnos a mell alà érőnél rövidebb nem illik, nem is akarok újra.

Sok pénzemben van az ápolása, nem festem, nem vasalom, szóval nem azért lett ilyen, mert szétégettem és sz*rrá vasaltam, ahogy itt szeretik páran hangoztatni, ez simán csak genetika, és kész.

Néha úgy irigylem a vastagszálú hajjal rendelkező lànyokat.

Sajnos az enyèmre már mondtàk, hogy ez a kategória, ahol már kellene a póthaj. Én eddig nem akartam, mivel az úgyse az én hajam lenne, a gond meg csak a sokszorosa vele, illetve százezrekbe kerül, ha rendesen van megcsinálva.

Ilyenkor mi a helyes megoldás?

2017. dec. 7. 07:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%

Mondjuk fogadd el magad.

31/f

2017. dec. 7. 08:14
 2/16 anonim ***** válasza:
54%

A póthaj ugyanolyan szánalmas mint a műköröm.

Biztos jó segged van, vagy formás cicid, vagy szép combod, vagy helyes pofikád, vagy jó humorérzéked, jó szöveged, szép mosolyod, vagy vidám természetű vagy.

Mért nem az előnyeiden gondolkodol. Amit a természet adott azt fogadd el olyannak amilyen.

2017. dec. 7. 08:21
 3/16 anonim válasza:
100%
hát ne rögtön a kreatinos hőillesztésessel kezdjél sztem. hanem csatolóssal mondjuk. vagy a kis szilikongyűrűs megoldás is hajkímélő. az én hajam is vékony, de nekem rengeteg van. amúgy még a vállig érő hajat is lehet dús hatásúra vágni, van ilyen vágás technika. amúgy Anikónak/Anikó show/ neki sincs sok haja, tőle nézhetsz ilyen frizu ötleteket, mindig dússá teszik a haját fonással, besütéssel. de tényleg ne festesd mert még rosszabb lesz a szitu. meg igen, fogadd el magad amilyen vagy. koncentrálj a jó tulajdonságaidra inkább :)
2017. dec. 7. 08:21
 4/16 anonim ***** válasza:
31%

Ha szépen meg van csinàlva nekem bejön.

Szemembe ettõl igényes a làny.

2017. dec. 7. 08:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az van. Szinten nagyon vekonyszalu az enyem. Kevesebb bajom van vele, miota van pothaj. Mert olyan volt, hogy eleg volt egyszer belefekudni es mar nem allt sehogy csak ha megmostam.

Ugyanakkor ha visszamehetnek az idoben nem rakatnam fel. Nagyon hozzaszoksz, mikor meg leveszik olyan mintha levennek a fel hajad.

Tobb szazezerbe nem kerul. Bar nem tudom , hol csinaltatnad. Meg milyen modszerrel.

2017. dec. 7. 08:25
 6/16 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem egy orvosi vizsgálat nem ártana, ha ilyen a hajad. Nem mindig genetikától függ. Nézesd meg a hormonháztartásadat, pajzsmirigy, esetleg h van e glutén érzékenységed, mert olvastam, h a kevés hajjal már összefüggésben van a glutén érzékenység.

Nem hiszem, h a póthaj jó ötlet, ugyanis lehet csak tovább roncsolja a hajhagymáidat, ugyanis azoknak kell elbírniuk a haj tömegét. Ha kiveszed a póthajat, szerintem még jobban potyogni fog

2017. dec. 7. 08:33
 7/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, félreérted.

Nem hullott soha a hajam, és nincs kevés hajszálam. Csak vékonyaszálú kiskorom óta.

2017. dec. 7. 08:42
 8/16 anonim válasza:
9%
Szintén vékonyszálú, derékig érő hajam van. Szerintem próbáld elfogadni magad. Az én hajamat mindenki dícséri, pedig tényleg nincs sok.
2017. dec. 7. 08:43
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, hogy jön ide a férfiak véleménye? Nem rólad van szó?
2017. dec. 7. 08:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Jaj, elnézést, azt hittem, h hullik, bocsi :/ Hát ha nem hullás a probléma, akkor mehet szerintem a póthaj. De mindenképp minőségeset tetess bele.
2017. dec. 7. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!