Pattanások arcon és háton is. Hol kapok szakszerű diagnózist és kezelést?
Férfi vagyok, a kozmetikustól idegenkedő fajta, nagyon nincs kedvem havi tisztitókezelésre vagy hasonlóra járni :)
Az ilyen házi praktikákra sincs időm próbálgatni mi válik be, mi nem...
Bőrgyógyászt tudnátok ajánlani?
Kedves első!
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed, alapvetően egyet is értek azzal, hogy a szépségért a kozmetikushoz, egészségért a bőrgyogyászhoz érdemes menni. Az, hogy a pattanás betegség-e, elég szubjektív. 23 éves vagyok, szal már talán kiléptem az "ebben a korban ez természetes" kategóriából, és mivel a pattanások (legalábbis a gyulladtak) baktériumok okozta fertőzés jellegű jelenségek, nem tartom "nem betegségnek". Az a szőrtűsző igenis beteg....
A második válaszoló hozzájárulásának is örülök, mivel pont ezt gondoltam a dologról amit Te meg is tapasztaltál. Ha én kozmetikus lennék, akkor nem szép és egészséges ügyfeleket akarnék, hanem rendszeres elégedett, DE visszajáró kuncsaftokat... Tudom nem mindenki ilyen hozzállással dolgozik, de egy orvosban akkor is jobban bízok mint egy "sok tanfolyamot végzett" emberben....
Jól van keresek is egy bőrgyógyászt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!