Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azt már tudodm hogy mitől...

Azt már tudodm hogy mitől lesz valakinek erős és dús haja de mégis mitől mehet ugy tönkre valakinek?

Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit értelmetlen ez a mondat. Hogy úgy megy tönkre? És mi köze a kérdéshez annak, h tudod, hogyan lesz valakinek erős és dús haja?

Nos, ha arra vagy kíváncsi, mitől mehet valakinek tönkre:

- A hosszú haj jobban törik.

- Ha valaki rendszeresen jelentős hőnek teszi ki, pl. vasalja vagy hővédő nélkül szárítja.

- A gyakori festés: a festék roncsolja a hajat, főleg ha előtte ki kell világosítani, hidrogénezni.

- Nem megfelelő táplálkozás, kevés folyadékfogyasztás.

2017. dec. 2. 21:27
 2/2 Metionin ***** válasza:
Simán tönkremegy azok miatt amit az első válaszoló írt. Pl. nekem mindig hosszú hajam volt, aztán egyszer levágattam felnyírt állig érőre és úgy egyáltalán nem töredezett. Amikor visszanőtt akkorára hogy hozzáért a vállamhoz, kezdett megint töredezni a vége. A hosszú haj beakad mindenbe, súrlódik, több káros hatás éri, sokáig kell szárítani stb. emiatt jobban kell ápolni is. Amikor rövid volt, megmostam, csá. Amikor hosszú meg balzsam, pakolás, hajvégápoló, lópikula.
2017. dec. 3. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!