Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon erős a szőr a hónaljamo...

Nagyon erős a szőr a hónaljamon mégis mit csináljak?

Figyelt kérdés
Használtam már meleg és hideg gyantát is, de mindkettőtől csak ragadtam nem ért semmit... Epiláló géppel nagyon fáj, kisebesedik a legutóbbi próbálkozásom miatt még mindig ott a nyoma. Borotválkoznom nyáron minden nap kell mert annyira gyorsan nő...de ugye akkor ott maradnak a fekete pöttyök. Ráadásul a bőröm is alapból sötétebb a hónaljamon. Edzésen emiatt nem merek felvinni ujjatlan felsőt. Mit tanácsoltok? A lézeres szőrtelenítés megoldás lehet? Úgy hallottam valakinek az is csak 1-2 évig tart.
2013. jún. 21. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Voltál már kozmetikusnál gyantáztatni? Lehet, hogy ő jobban le tudná tépni neked, mint te magadnak.
2013. jún. 21. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy jó meleggyantát kéne végre venned, az kőkeményre szárad, ragadni semmiképp nem fog. Nem tudom te milyet használtál. Mondjuk hogy emiatt nem mersz felvenni ujjatlant az fura, nem hiszem hogy bárkit is ennyire érdekel a hónaljad...
2013. jún. 22. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!