A gliss kur samponok és termékek mennyire jobbak a többi samponnál?
eddig head and shoulders használtam mert elötte a dove sampon vmi allergiát váltott ki és nagyon viszketett a fejböröm. ez kb 1éve volt, vettem most 1 niveát zsiros hajra de abszolut nem jön be hamarabb zsirosodik töle a hajam.
gliss kurt szeretnék használi érdeklödnék h télleg jok-e?
tényleg látványosabban fényesebb a haj?meg élettel telibb?
Szerintem nagyon jók, főleg, ha azt tekintjük, hogy gyakorlatilag ugyanannyiba kerül, mint a Nivea (ami nekem szintén semmit nem használt).
Nyilván nem olyan lesz, mint a reklámokban megfotosoppolt csajok haja, de szép lesz tőle. Ha úgy vesszük, élettel telibb, bár azt leghatékonyabban egészséges, vitamindús táplálkozással tudod elérni, nem samponokkal.
a táplálkozással nincs gond meg vitamint is szedek, csak szeretnék váltani sampont:)
használok kallos placentás hajpakolást is, meg avon hajvégápolot, és csak sampont szeretnék a gliss kurbol..bár most igy olvasgatom az ilyen bejegyzéseket annyira vegyes vki azt mondja nagyon nem jo mert zsirosit,vki nagyon dicséri..
a hajamat 3naponta mosom mert addigra lezsirosodik.=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!