16 éves vagyok, a fele hajam kihullott. Ez segíthet?
Nem fog. A haj egyvalamitől jön vissza, hajhagyma beültetésnek hívják.
Amúgy meg inkább amiatt aggódj, hogy mégis mitől hullott ki a fele hajad 16 évesen, főleg lányként. Lehet hogy súlyos betegséged van amit nem ártana diagnosztizálni.
Nem ert valami lelki trauma mostansag?
Szuleim valasakor dio meretu foltokban hullott kina hajam, konkretan felkopasz voltam..
nem latszott rajtam, hogy megvisel es nem is ereztem magam rosszul miattuk... de a testem megsinylette.
Nekem is hullott a hajam, amikor 18-19 voltam. Hosszú hajú voltam (fiú) ezért nagyon látszott, mindig reggelente hajmosásnál egy-egy csomót kihúztam a hajamból, ami agazán csak kb 7-10 hajszál volt, de hosszú hajjal nagyon soknak tűnik.
Most 20 éves vagyok már rövid hajjal. Lehet ugyan olyan ütemben hullik, de már nem veszem észre, meg beletörődtem, hogy valószínűleg kopasz leszek vagy kevesebb hajam lesz idős koromra.
Menj el orvoshoz ha nagyon észre vehető, főleg ilyen fiatalon. Rengeteg okból hullhat. Lehet valamilyen vitamin hiányos vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!