Normalisak ezek a tunetek? Segithet a baratcserje?
Tavaly juniusban hagytam abba a fogamzasgatlot es soha tobbe nem is szedhetek. Sajnos azota sem jott rendbe a havim, egy evig 40-50 naponta jott meg, es egy par honapig fajtak az ujjizuleteim tole (ezt kivizsgaltak, arra jutottak hogy a hormonok miatt fajtak) majd elmult magatol. Azonban kb 2-3 honapja megorulok, mert az ovulacip kornyeken elkezd fajni a mellem es addig faj amig meg nem jon a havim, ami meg onnantol tobb het is lehet. Szinten az ovulacio napjaiban faj a fejem estenkent es nyákos folyasom van. Az utobbirol tudom hogy normalis. Ezen kivul ujabban szinten felidoben elkezdenek fajni az ujjizuleteim. Minden tunet megszunik mikor megjon a havim es a kovi ovulacional ujrakezdodik.
Most attol felek hogy a nagy hormoningadozas miatt huvelyfertozesem is lett mar masodszor...
Szoval a kerdesem az lenne, hogy normalis e hogy ilyen mertekben erzem a hormonibgadozast es hogy segithet e a baratcserje?
Alaposabb kivizsgálás*
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!