Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normalisak ezek a tunetek?...

Normalisak ezek a tunetek? Segithet a baratcserje?

Figyelt kérdés

Tavaly juniusban hagytam abba a fogamzasgatlot es soha tobbe nem is szedhetek. Sajnos azota sem jott rendbe a havim, egy evig 40-50 naponta jott meg, es egy par honapig fajtak az ujjizuleteim tole (ezt kivizsgaltak, arra jutottak hogy a hormonok miatt fajtak) majd elmult magatol. Azonban kb 2-3 honapja megorulok, mert az ovulacip kornyeken elkezd fajni a mellem es addig faj amig meg nem jon a havim, ami meg onnantol tobb het is lehet. Szinten az ovulacio napjaiban faj a fejem estenkent es nyákos folyasom van. Az utobbirol tudom hogy normalis. Ezen kivul ujabban szinten felidoben elkezdenek fajni az ujjizuleteim. Minden tunet megszunik mikor megjon a havim es a kovi ovulacional ujrakezdodik.

Most attol felek hogy a nagy hormoningadozas miatt huvelyfertozesem is lett mar masodszor...

Szoval a kerdesem az lenne, hogy normalis e hogy ilyen mertekben erzem a hormonibgadozast es hogy segithet e a baratcserje?

2017. szept. 29. 09:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Eddig egyszer volt hormonvizsgalatom a havi harmadik napjan es akkor minden rendben volt, persze akkor nekem sincs soha semmi tunetem. Amint megjon a havim semmi bajom.
2017. szept. 29. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Alaposabb kibizsgáláa nem árt,akár havi után,mikor meg vannak a tünetek. Mert ezek semmi esetben sem normális tünetek. Az oké, hogy félidőben nyákos folyásod van meg hasszurka, az nálam is van viszont a fejfájás, izületek fájása nem normális szerintem. Mindenképp vizsgáltasd ki magad alaposan. Hány éves vagy?
2017. szept. 29. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Alaposabb kivizsgálás*

#2 voltam

2017. szept. 29. 12:21
 4/5 A kérdező kommentje:
A fejfajas nem veszes, 1-2-3napig faj de csak estefele es csak kicsit. Az izuleti fajdalommal meg alaposan kivizsgaltak nem e autoimmun betegseg, de szerencsere egyertelmu eredmenyek mutattak, hogy nem errol van szo. Ez a mellfajdalom ami nagyon bosszanto hogy hetekid faj, illetve az hogy folyton ujra elojon vmi fertozes felido utan...
2017. szept. 29. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:
25 vagyok
2017. szept. 29. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!