Nagyon rendszertelen a ciklusom, ez segíthet?
Sziasztok!
16 éves vagyok, 12 és fél éves korom óta menstruálok. Mindig is rendszertelen volt a ciklusom, de azt mondták, hogy idővel beáll. Ez a mai napig nem történt meg, áprilisban pl. 28 napra jött meg (ápr.5.), de a következő már 47 napra (máj.22.). Folyton ez van, és egyszerűen megőrülök tőle. A peteérésemet érzékelni szoktam, de az is általában 1 hét eltéréssel van. Voltam már nőgyógyásznál, PreMens tablettát írt fel, amit még nem tudtam elkezdeni szedni, mivel a vérzés 1.napján kell elkezdenem.
Ez a tabletta segített már valakinek?
Most is eléggé be vagyok parázva, 2 hét múlva megyünk nyaralni, és azon, vagy az azelőtti héten kellene megjönnie..A másik kérdésem, hogy esetleg tudtok ajánlani valamit, amivel előrébb tudnám hozni a vérzést, hogy még a nyaralás előtt túllegyek rajta?
Ált. 7 napig tart a vérzésem.
Nincs értelme házi módszerekkel tologatni (amúgy se érnek semmit), főleg úgy, hogy azt se tudod, mikor jön meg. Menjetek el anyukáddal endokrinológushoz, ő felelős a hormonokért. A nőgyógyász csak teletöm gyógyszerekkel.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!