Miért lötyög az arcomon a bőr?
Figyelt kérdés
Az arcomon a bőr szinte lötyög ez foleg akkor latszik amikor ugralok vagy futok. Mintha nem is lenne az arocomon izom. A velem egykoruaknak szép feszes az arcok. Régebben fogytam sokat lehet hogy attól van? Mit lehet ellene tenni?
16/l
2017. nov. 15. 20:24
1/8 anonim válasza:
Nekem hasonló problémám volt. Rettenetesen éreztem magam, igy inkább visszahíztam. Most meg lúdtalpas lettem a túlsúlytól. Mit csináljak?
2/8 anonim válasza:
Hany kilo-cm volt regen, es most?
Ha drasztikus fogyas volt a hatterben, akkor lehet az all mogotte. Illetve lehet genetika miatt is. Illetve lehet van felesleg rajtad, es az arcodon is meglatszik.
3/8 anonim válasza:
Genetika, bőr alatti kötőszöveted ilyen, nem sok mindent tudsz csinálni.
4/8 A kérdező kommentje:
#2 nem tudom mar pontosan hogy hany kg voltam de olyan 150cm és 60 kg korul voltam. Azóta nőttem sokat és most 164cm vagyok és 60kg
2017. nov. 18. 11:58
6/8 anonim válasza:
Futás közben általában mindenkinek lötyög az arca, de esetleg próbálkozhatnál arctornával ami erősíti az arc izmait :) Nekem segített, a homlokommal volt "problémám" de rendszeresen kell csinálni akkor lesz eredmény
7/8 A kérdező kommentje:
Az arctornàròl màr hallottam de azt ìrtàk hogy fiatalon nem szabad elkezdeni ès hogy egyedül otthon nem jò csinàlni mivel nem tudjuk a rendes technikàt
2018. febr. 18. 00:04
8/8 anonim válasza:
Akkor hízz pár kilót, mást nem nagyon tudsz tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!