Hogyan tüntethetném el a színt a hajamból?
Nekem is hasonló volt, de én szőkítettem és jobb lett tőle. amikor hajat mosol akkor alaposan próbáld meg kosmosni a zöld színt.
Ha szőkíteni nem akarsz, akkor még le lehet vágni.(ha csak a végét szinezted be)
Annyira szeretem, amikor tudatlanul vágnak bele sokan a hajszínezésbe... Kékes, lilás színeket a legnehezebb eltűntetni, mert ha van sárga pigment a hajadban (márpedig van), akkor zöldesre kopnak, és kb kiszedhetetlenek.
Colour B4et próbáld meg, meleg vízzel keverve, kb 70-80%ban ki szokta szedni, nekem eddig ez volta leghatásosabb, de ez sem garantált. Utána meg balzsamozz ezerrel, mert ez is ki tudja szárítani a hajat, de a szőkítés méginkább :) (és ha fodrásszal kommunikálsz, csakis olyannal aki ért a színes hajakhoz, különben tapasztalatból mondom, olló lesz a vége)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!