Hogyan tűntethetném el a rezes árnyalatot a hajamból?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy már régóta festetem a hajam. Eredeti színe elég fakó barna, eddig ment bele már egy kis szőke melír, vagy volt, hogy sötétebb barnára festettem. Tavaly év végén világosbarna akartam lenni, és egy fodrász ismerősöm otthon szőkítőporral leszívatta, aztán még valami festéket kent rá. Mivel a hajamban elég sok a vörös pigment, ezért nem világosbarna, hanem inkább ilyen rezesbarna lettem sajnos. Azóta voltam már fodrásznál (profinál), de ez a rezes árnyalat megint jön vissza pár hajmosás után. már nagyon unom, inkább valami természetes árnyalatot akarok... Van rá valami megoldás? Vagy meg kell várnom, amígy lenő? :(2009. ápr. 28. 09:44
1/5 anonim válasza:
Vagy megvárod, amíg lenő, vagy mégegyszer kiszőkíted.Lehet az a baj, hogy erősebb szőkítőport, vagy oxigélt kéne rákenned, de azzal vigyázni kell!Vagy több ideig rajtahagyni a szőkítőt,de az leégetheti a hajadat.Vagy pedig egyszerűen kevés mennyiséget kentetek rá!
Valamint ha festett hajat próbáltál szőkíteni, akkor azért lett rezes.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, előtte már volt festve, de nem világosabb, hanem sötétebb árnyalatúra. És a lány mondta, hogy 2 hétre rá kellene még egy adagot rákenni, de az nekem anyagilag sem ment volna másrészt eleve száraz a hajam és az szerintem csak még jobban roncsolta volna...
2009. ápr. 28. 14:55
3/5 anonim válasza:
akkor az a megoldás, hogy lenöveszted és aztán befested olyanra, amilyenre szeretnéd:)
4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyn nem jó hír, de azért köszönöm!!! :(
2009. ápr. 28. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!