Hosszú hajú lányok! Akik kiengedve szeretik hordani a hajukat. Ti mit csináltok ilyen szélben?
Figyelt kérdés
Nem szeretem összefogni a hajamat, zavar mindenhogy, szinte csak kiengedve hordom természetesen.. maximum elcsatolom.
Viszont majdnem derékig ér, elég vékony szálú és a tartása sem túl nagy.
Ilyen szélben úgy nézek ki, mint akit megcsapott a 220.
Komolyan nem vagyok a full önkritikus, de akiket látok azok nem néznek ki így :D .. max meglengeti a szél.
Mit csináltok, mi a "titok"? :D
2017. okt. 24. 21:14
1/4 anonim válasza:
Nyugi, ket mp alatt lesz a szep simara fesult hajambol egy nagy vattapamacs. Nem tudok nagyon tenni ellene semmit,pihe konnyu hajam van,tenyleg semmi sulya,hiaba er boven vall ala... Fesu nelkul meg vagyok love, szel nelkul is egy nap kb hatvanszor fesulkodok. Egyszoval: fesu. Ha nagyon gaz a helyzet,az sem erdekel,ha nyilvanosan kell megfesulkodjek.
2/4 anonim válasza:
Tedd a kabáton belül, plusz sapka, sál is segíthet.
3/4 Metionin válasza:
Ilyenkor a sapka valamennyire megtartja, melegben meg sztoikus nyugalommal állok a 220-at idéző hajammal. Ahogy én látom, a vasalt hajú lányoké jobban egyben marad, de ők talán valamit tesznek is rá hogy vasalt maradjon és lehet hogy az tartja össze.
4/4 anonim válasza:
Én vasalom, vastag szálú hajam van, de nekem is loboncot csinál a szél a hajamból. Nem is szoktam kibontva hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!