Nektek hogy tetszik a lósörény és farok? Bebogyózva, fonva, vagy kiengedve? Mit csináltok vele verseny előtt?
Nem, de a farkat is be lehet szépen fonni -- feltéve, hogy nem nyírták le a farokrépáról a szőrt, ami divat ugyan, de nekem személy szerint nagyon nem tetszik.
Mint ahogy a bogyókba font sörény sem tetszik, az egy másik kérdés, hogy egyrészt sokszor praktikus (nagy, lobogó sörény pl. zavarhatja esetleg a szárkezelést), másrészt meg versenyeken elvárás is. (Mint ahogy az Operába is a legszebb ruhánkban megyünk.) Mondjuk még mindig jobb, mint a XIX.-XX. századi divat, amikor tövig lenyírták szerencsétlen lovak sörényét és farkát is...
De ahogy az adalúz lovaknak be szokták fonni a sörényét (nekik elég hosszú és dús ahhoz, hogy a bogyós módszer ne működjön), az tetszik.
Nekem bebogyózva tetszik a sörény, de csak akkor, ha szépen van megcsinálva. Láttam már olyat, mintha egy-egy kupac kecskesz*r lett volna szegény ló nyakán. :D
Farokból pedig ez tetszik nagyon:
De természetesen is szép. :)
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még!
Én szeretem a bebogyózott sörényt:
1. Szeretem befonni
2. Ha jól van megcsinálva, akkor szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!