Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak! Ti mit csináltok a...

Férfiak! Ti mit csináltok a szőrrel az arcotokon? A Borostán túl.

Figyelt kérdés

Úgy értem, mindenkinek van kis szőr, pihe, azzal mit csináltok? Ha csináltok valamit. Nekem pihe van ott, de azért már nagy és zavar... leborotválni nem fogom, mert az erősíti, az meg nem hiányzik, hogy a szemem alatt is borosta nőjön... Gyantáztassam le? :D Akik gyantázzák, azoknak nem erősödik? Mert az erősödéstől félek, amúgyis szőrösebb férfi vagyok, erős a szőröm.

Vélemények? Merjem legyantázni, nem erősödik meg?

2017. okt. 24. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem vagyok férfi, de én a helyedben hagynám. Egyáltalán nem zavaró, szerintem nem kell legyantáztatni. A szőrös férfiak meg amúgy is a legszexibbek ;)
2017. okt. 26. 21:00
 2/2 anonim válasza:

Ezzel nekem is van problémám, csak nekem nem pihék, hanem rendes szőrszálak nőnek itt-ott.

A megoldás? Csipesz! Kissé fájdalmas ugyan, de egy darabig nem nőnek ott kósza szőrszálak, plusz kevésbé pirosodik be tőle az arcod, mintha gyantát használnál.

Amúgy a közhiedelemmel ellentétben semmi köze a borotválkozásnak a szőr megerősödéséhez. Az a hormonoktól függ, úgyhogy nyugodtan leviheted borotvával a pihés részt is.

2017. nov. 10. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!