Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajba megy a lila?

Barna hajba megy a lila?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta szeretnék a hajamba cikláment, vagy lilát 1 éve már meg is vettem a lila hajfestéket, mindig lebeszéltek róla,de én mégis csak szeretném hogy legyen benne 1-2 tincs, főleg hogy most itt a nyár, a tanárok se nézik rossz szemmel.Ráadásul úgy gondolom hogy most vagyok fiatal, most kellene, nem majd 40évesen..(láttam már 1-2 olyat) Hát mindenki rajtuk röhögött...:D

A frufrumba csináltassak pár tincset, vagy a hajam aljába? (nincs túl hosszú hajam,vállig ér)

[link]

[link]

2010. máj. 29. 12:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

[link]

Most jutott eszembe hogy Avrilnek is elég jó a haja:D

Ha ide "fentre" csináltatnám, akkor rövidebb hajban is jól mutat nem?:D

Attól félek hogy ahhoz hogy alulra tegyem túl rövid:S

2010. máj. 30. 17:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Valaki?: )
2010. jún. 6. 15:17
 13/15 anonim válasza:

Szerintem nem rossz úgy:)(hogy barnába lila)

Bár nem tudom hogy melyik a jobb, oldalra 1 nagyobb, vagy alulra:S

2010. jún. 6. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:

nekem is lila melír LESZ a hajamban

annyi különbséggel hogy nekem szőke lesz az alapszín :)

de most egyelőre növesztem,mert festés után lehet hogy annyira megroncsolódik hogy nem is nő :S

szóval még lehet várok rá olyan fél-1 évet :P

ha sötét barna a hajad akkor jól fog kinézni :D

13l

2011. aug. 18. 18:15
 15/15 A kérdező kommentje:

fúúhát nekem azóta már sokminden történt a hajammal: D volt kb. 3különféle árnyalatú lila 3különböző helyen, világosabb barna, sötétebb, most meg fekete:D de legjobban a mostani tetszik. fekete haj+ lila frufru:)

Am szerintem nem muszáj várnod, mert nem is nagyon roncsolja. Nekem ugyanolyan volt a festett lila mint a természetes barna.Nem volt jobban roncsolódva vagy ilyesmi:) Egy a lényeg: hogy ne szőkíttesd le. De mivel neked az alapszín is szőke gondolom nem akarsz alászőkíttetni még jobban.

Tesómnak is szőke a haja, neki a nyáron kék meg zöld volt benne,bár csak színező és 2hajmosást bírt, de nagyon jó színek jöttek ki, és nagyon olcsó a színező is,és viszonylag sokféle színben van:) Lehet neked is érdemes lenne kipróbálni először azzal a fajtával:) Hip Hop hajszínező és 390ft egy tubus:D

2011. aug. 18. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!