Barna hajba megy a lila?
Már nagyon régóta szeretnék a hajamba cikláment, vagy lilát 1 éve már meg is vettem a lila hajfestéket, mindig lebeszéltek róla,de én mégis csak szeretném hogy legyen benne 1-2 tincs, főleg hogy most itt a nyár, a tanárok se nézik rossz szemmel.Ráadásul úgy gondolom hogy most vagyok fiatal, most kellene, nem majd 40évesen..(láttam már 1-2 olyat) Hát mindenki rajtuk röhögött...:D
A frufrumba csináltassak pár tincset, vagy a hajam aljába? (nincs túl hosszú hajam,vállig ér)
Attól függ milyen barna. Ha sötétebb, akkor szerintem abba bátran csináltass ilyen csíkokat.
Hogy hova, azt döntsd el magad, hogy neked hogy tetszene jobban, mi illene jobban hozzád. :)
Szerintem a hajad aljába csináltasd.
Barna hajba szépen áll :)
De suliba egyik lány szőke, és alulra lilásrózsaszínre festette a haját. :D Hát az rettenet :S
köszi mindenkinek:)
És szerintetek kb hányat csináltassak?
én arra gondoltam hogy vagy egy vastagabb tincset bal oldalra,ami feltűnőbb, vagy 4-5 vékonyabbat:D
Abban igazad van hogy vén fejjel már inkább nevetséges! :)
De egyébként jó.
Én valószínűleg több kisebb csíkot tennék a hajamba.
De ezt tényleg neked kéne eldöntened, hogy hozzád melyik variáció illene a legjobban.
hmm dejó énis ezt akartam sok színen gondolkoztam már énis a lilát választottam fekete csíkokkal:D annyira jól néz ki nekem sötétbarna hajam van hátközépig érő tépett. felül rövid, ha feltupírozom nagyon kemény:D én kettőt fogok bele rakatni, alulra mind két oldalra egyet-egyet, vastagokat az jobban látszik mint a sok kicsi. Jajj alig várom eszméletlen lesz:D nemsoká megyek fodrászhoz, úgy látszik.
L/15^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!