Az ilyen barna hajat le kell szívatni, hogy befogja a kék/lila színező?
2011. márc. 15. 12:12
3/9 anonim válasza:
de igen, le kell, ugyanis nem elég világos. ha szép intenzív színt szeretnél mindenképpen szívasd le! ha ilyen barnára ráfested, jó csúnya lesz.. (tapasztalat)
4/9 anonim válasza:
Hát nekem világosbarna hajam volt és ráfestettem a lilát. Intenzív színe lett nagyon, csak minőségi festéket kell venni.
5/9 anonim válasza:
De ő színezőt kérdezett és az teljesen más. Az nem fogja be a barna hajat csak a szőkéset. Festékről meg csak annyit, hogy ennél sokkal világosabb barna hajamat festettem be lilára és iszonyat ocsmány lett. Ezek szerint emberfüggő! :P
6/9 A kérdező kommentje:
Látom azért szépen megoszlanak a vélemények... :D
2011. márc. 15. 16:15
8/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem ilyesmi barna a hajam. Egyszer vettem lila színezőt hát nekem befogta. De ki is jött belőle annyi idő után ami rá volt írva. Viszont voltak szőke melírok a hajamban. Hát a szőkét amit befogott abból nem jött ki. Csak kifakult de újra kellett melíroztatni, hogy kijöjjön belőle. XD
9/9 anonim válasza:
Szerintem mindenki látott már barna hajra festett színeket fiatal lányokon, ronda, fakó, színtelen.
Szőke hajra tervezték az ilyen hajszínezőket... azon mutat jól, azt fogja be csak normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!