Fura, ha egy lánynak nincs dús haja?
A környezetemben a legtöbb lánynak gyönyörű, dús haja van, pedig festik, vasalják, szőkítik...
És ugye mindenki ezt azonosítja az egészséggel, ápoltsággal, nőiességgel. Kb ilyenre gondolok:
Nekem ennél jóval kevesebb van, nem azért, mert tönkretettem, mindigis ilyen volt, kb mint:
Én elvagyok vele, de olyan fura, hogy szinte csak az enyém ilyen, mindenhol dús hajú nőket látok
Szerintem ugyanolyan dús a kettő, csak az egyik hullámos, formázott, a másik meg sima egyenes.
Egyébként miért lenne "fura"?
Az egyéni adottság, hogy kinek mennyire sűrű a haja. Valakinek több van, valakinek kevesebb.
Jómagam sem rendelkezem dús hajjal, aránylag vékony szálú is, nekem ezt dobta a gép, nincs mit tenni.
Viszont ebből igyekszem kihozni a maximumot, nagyon vigyázok rá, mert mivel vékony, így sérülékenyebb is. Odafigyelek a táplálására kívülről és belülről is, így egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!