Mi a bőröm problémája? Mit tehetnék, hogy elmúljon a vörösség és a mitesszerek?
Ilyen a bőröm:
Tudom, hogy ez valószínűleg csak kamaszkori, de én meg szeretném szüntetni, enyhíteni szeretném a problémát, ami a következő:
Sok a mitesszerem, zsíros a bőröm, régebbi pattanások helyén egyenetlen a bőrfelszínem és piros a bőr.
Voltam egy nagyon jó bőrgyógyásznál pár éve és ő fel is írt nekem valamit, ami hasznos volt, , de már nem emlékszem, hogy mi volt az. Milyen kezelés segíthet? AHA hámlasztáson, dermaroller kezelésen gondolkozom. Voltam már kozmetikusnál, de ő hegesre nyomkodta az arcom.
Köszi előre is! 15/L
1. egészséges étkezés
2. napi minimum 2 liter víz elfogyasztása
3. minden ételnek és italnak nem nevezhető vackok kiiktatása az életedből (pl. chipszek, üdítők, nasi, energiaitalok, gyorséttermi kaják..stb.)
4. rendszeres testmozgás
5. lehet, hogy valamire allergiás vagy
#1-es, meghalt a dokim, most egy újat keresek, de olyanhoz szeretnék menni, aki nagyon jól dolgozik.
#2-es, direkt figyelek az egészséges és mértéktartó étkezésre, nem szeretem a mekis kaját meg az ilyen chipseket csokikat stb, 2-3 liter vizet megiszok naponta, mozgok is minimum heti háromszor, csak az allergia marad akkor :/
Köszi azért a választ!
Sajnálom, elnézést.
Lehet, hogy egyszerűen érzékeny a bőröd, ilyen idősen az enyém is hasonló volt. Nekem egy spray hozta rendbe a bőrömet, utána sokkal jobb lett, bár teljesen soha nem tűntek el ezek róla. Skin-cap volt a neve, nem tudom, lehet-e most is kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!