Mit tegyek mitesszerek ellen?
23 éves vagyok, egészségesen táplálkozom, sportolok, mégis tele vagyok mitesszerekkel (nem pattanásokkal, az egyáltalán nincs). Alapból nem nagyon észrevehetőek, de nagyobb fényben vagy közelebbről borzalmasak, olyan mélyen ülő fajták, sok van belőlük, és dorozmás felületű tőle a bőröm, főleg a szám alatt, és a homlokomon.
Bőrgyógyász kiröhögött körülbelül, hogy ilyen szintű problémával bem foglalkozik, mert még pont határeset.
Fekete szappant próbáltam, garnieres arctisztító sem használ, arctisztítás nagyjából egy hétig tart..
Bármi bevált ötletetek van?? Eléggé el vagyok keseredve. :(
Nem tudom hogy ez segíthet-e, de itt egy link:
Köszi a tippeket!
A fekete maszk sajnos nem jó, mert nekem a mitesszer tereje alig, vagy egyáltalán nem lóg ki a bőröm alól, úgyhogy nem tapad rá a maszkra.
Sminkelni nem nagyon sminkelek, én is nyomkodom rendesen, jobbat nem tudok.
Kedves utolsó “sós” kommentelő! :)
Sajnos nekem nem jött be. Annyira jó volt, hoy szépen leradírozza az elhalt hámsejteket és miegymást, viszont nem tisztított semmit, ráadásul 2 mitesszer másnapra begyulladt, nem is értettem. :/
Azért köszönöm a tippet, lehet hogy nem marad más mint egy rendes bőrgyógyász meg havonta egy alapos arctisztítás. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!