Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, akiknek derékig érő...

Lányok, akiknek derékig érő hajuk van! Ti hogyan ápoljátok?

Figyelt kérdés
Leírnátok, hogy miket használtok rá, amik beváltak? Most azoktól kérdezem, akiknek szép, egészséges és dús hajuk van.:D
2017. okt. 7. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:

A dús/vastagszálú haj genetika, független attól, mivel ápolod.

Nekem átlagosan dús (nincs kevés hajam, de vékonyabb szálú), egészséges, derékig ér.

Jelenleg a Natura Siberica körömvirágos samponját használom a Pantene 2 perces hidratáló pakolásával, Elnett hővédőt, illetve Avon Advance Techniques Instant Repair hajolajat.

Festetlen, természetes szőke, nem száraz/nem töredező hajam van.

De ha csak dús vastagszálú hajjal rendelkező lányok tippjei érdekelnek, akkor az egyik gyönyörű hajú ismerősöm (tényleg brutál dús, erős, sötét haja van) csak Aussie sampont és balzsamot használ, semmi mást. Nem ezen múlik.

2017. okt. 7. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem dús, vastag szálú , hullámos, egészséges a hajam ami a derekamig ér (kicsivel feljebb)

Én ezt a sampont használom

[link]

olajos sampon, és a hozzá való ugyanilyen olajos kivonatú balzsamot.

De ezen kívül én minden hajmosás előtt pár órára bedörzsölöm a fejbőrömet, hajamat szűz kókuszolajjal.

A lényeg, hogy hajmosáskor teljesen ki kell mosni a sampont és balzsamot úgy, hogy közben masszírozd a fejbőrödet is, mert serkentő hatással van a hajra.

Ha nem fontos akkor nem használok hajszárítót, hagyom, hogy magától száradjon. Ha kell a hajszárító, akkor használom hőkímélő balzsamot rá.

Nem vasalom, nem használok hajlakkot, hajhabot. ezek csak károsítják a hajat.

2017. okt. 7. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem kiskorom ota hosszu hajam van, derekig/fenekig er (van h visszavagatok belole picit). Csak garnier sampont es balzsamot hasznalok. Nem torik meg semmi.

Szoval en nem koltok ra feleslegesen. :)

Igy is egeszseges. Ja es ami sokat szamit , h egyeltalan NEM vasalom! :)

20/L

2017. okt. 7. 19:27
 4/4 anonim válasza:
Nekem kiskorom óta hosszú hajam volt,most fenék alá ér. Én nem festem,nem szárítom,nem vasalom. Természetes olajokat használok rá(szőlőolaj,kókuszolaj)pakolásként,illetve 2-3 havonta csinálok rá hennás átlátszó pakolást,ettől szép csillogó lesz,és védi is,valamint természetes illóolajat szoktam keverni samponba pl:levendula,citrom-mindegyik másra jó és még kicsit fel is turbózza az illatával a sampont.
2017. okt. 9. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!