Fiúk nektek tetszik a long bob haj lânyon vagy inkább egy akár derékig érő haj jön be?
Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 06:30
1/8 anonim válasza:
Mind a 2 de inkább a derékig érő :-)
2/8 anonim válasza:
Szerinted tudják a fiúk, mi az a long bob haj? Szerintem pont letojják. Az a fontos, hogy az összhatás rendben legyen. Ha ápolt vagy, magabiztos vagy, jól érzed magad a bőrödben, akkor tökéletesen mindegy, hogy milyen hosszú a hajad.
3/8 anonim válasza:
Szerintem se tudják mi az. Nekem konkrétan a fodrászom se tudta pedig ő nő és fodrász. Gyönyörűen levágta nekem de az angol nevét sose hallotta.
Egyébként nekem pont hosszú egyenesről lett vállig erőre vágatva. Párom szerette mindkettőt. Ez másfél éve volt, már ugyanolyan hosszú a hajam.
A haj visszanő, nem kell félni a frizuráktól.
4/8 anonim válasza:
A férfiak a hosszú hajat szeretik a legjobban, nézd meg a,cekebnöket egyiknek sem félhosszú a haja.
5/8 anonim válasza:
Mert a celebnők olyan követendő példák...
6/8 anonim válasza:
Mindkettő szép, de ha választani kell a derékig érő jobban tetszik.
7/8 anonim válasza:
Nekem a térdig érő jobban tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!