Srácok, fiúk, pasik! Tetszik nektek a derékig érő haj a lányokon?
Vagy inkább a rövid vagy középhosszút preferáljátok?
Sokan mondják, hogy a nagyon hosszú haj alig áll jól valakinek, de szerintem ezt csak irigységből mondják azok, akik mindig csak levágatják, mert könnyebb szerintük a rövidebbet kezelni...
Természetesen a hajvégek sem töredezettek, és derékig érő vagy akár hosszabb hajra gondolok.
És természetes vagy festett ? Mert nekem pl mindenki azt mondja, h a festett sötét vörös sokkal jobban áll, mint a barna.
nem tudom mi van a nőkkel... a hosszú haj nem egyenlő a széppel. itt van amiről szó van: [link]
minden nő térdig érő hajat akar manapság, de szerencsére legtöbbjüknek nem nő meg ekkorára. hogy néz már ki? semmi formája csak lóg a világba... a csaj úgy néz ki mint valami törpe ilyen hajjal. hát ez minden csak nem szép.
olyan a csaj mint az Addams familyben az a szőrös lény... a hideg kiráz tőle. mindkét belinkelt csaj jól nézne ki rövidebb hajjal.
közepesen hosszú még okés ha van formája is: [link]
de van akinek milliószor jobban áll a rövidebb: [link]
a természetes napszőkítette derékig/fenékig érő egészséges hajtól megőrülök :)
22/F
Én hosszú haj párti vagyok, utálom a rövid hajat. De tényleg van egy szint, aminél hosszabbat nem érdemes növeszteni. Szerintem a derékig érő még pont jó, ha nem a legjobb. Még a fenékig érő is lehet jó, de annál hosszabbnak szerintem semmi értelme, nem szép.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!