Otthoni gyantazassal kapcsolatban mit ajanlotok?
Drogerias hideggyantaval szeretnem leszedni a szort magamrol eletemben eloszor. Tudni talan fontos, hogy rettentoen konnyen szakad a borom, nagyon erzekeny a kulonfele osszetevokre es napi testapolozast igenyel mert szaraz. A labszaramon es a karomon szeretnem elsosorban beprobalni a nyulos ragacsot. Vannak tapasztalatok? Hogy alljak neki pl furdes elott vagy utana? Utana mire figyeljek (szorbenoves?) Es bekenhetem-e utana kremmel magam? Amit meg fontosnak gondoltok, irjatok majd le! Meg meg egy : mekkora szorrel erdemes az elsot elvegezni?
Koszi!!!!!

szia! én csak a lábamon gyantázom magamnak, mert nagyon érzékeny a bőröm. a hideggyantából nekem a rossmannos isana vált be. pár mm-es, fél centis szőröd legyen. érdemes előtte nap bőrradírozni, és akkor az elfekvő szőrszálak is jobban előbújnak.
a kezeid melegével, dörzsöléssel tudod majd szétválasztani a hideggyanta csíkokat, és ha ráteszed a lábadra, akkor is sokáig dörzsöld, hogy jól felmelegedjen, és beletapadjanak a szőrszálak. aztán egy határozott mozdulattal lentről felfele letéped. én egy ilyen csíkot kétszeri gyantázásra használok fel. nem fog minden szőrszálat kiszedni, ezen ne lepődj meg, sajna ez ilyen.
én utána letörlöm azzal az olajos törlőkendővel, amit a gyanta mellé adnak, és én már pluszban nem testápolózom. azt majd másnap.
nekem a két lábamra egy doboz (12 db-os gyanta) elfogy.
sajnos az is benne van a pakliban, hogy beleszakadnak szőrszálak, tehát várható, hogy lesz 1-2 szőrbenövés, illetve gyulladás. ezeket majd kiműtöd utána. mindenképp fertőtlenítsd akkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!