Szeborreás arcbőr? HELP!
Tudtok valamit ajánlani szeborreás arcbőrre? Voltam kozmetikusnál és Ilcsi csipkebogyó hidratálókrémet ajánlott, sok pozitív vélemény volt minden este használtam de csak roszabb lett a bőröm sokkal több pattanás jött ki, olyan idegesítő iszonyatosan érzékeny a bőröm valammikor szinte már hámlik, valamikor meg nagyon zsíros. A kozmetikus sjánlotta hogy semmilyen szárítót ne használjak. A világon szinte már összes kence ficit kipróbáltam de nem javul a bőrőm... most jelenleg teafaolajat használok csak a pattikra, és minden mennyiségben fekete szappant. Reggel és este. Alapozót nem használok csak ilyen gyógynövnyes Ilcsi korrektort. Esetleg van itt sorstársam? Vagy valami tapasztalatok hogy hogy javulhatna a bőröm? Előre köszönöm a segítséget.
16/L
Az Ilcsi termékek nagyon jók. Használd nyugodtan. Valamint nekem az aloe vera géltől jelentős javulást mutatott sokat. DM ben megtalálod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!