Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Neogranormon arcbőrre, hogyan...

Tele kérdése:

Neogranormon arcbőrre, hogyan használjam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy az arcomon van jópár pattanás,és vannak régebbi pattanás foltok,hegek.Nem vészes,tehát nem vagyok teljesen tele,de azért van elég,főleg a szám körül.Az lenne a kérdésem,hogy most kipróbálom a neogranormont,egyenlőre csak esténként 1 órára kenem be,majd leöblitem,de valaki tudja,hogy használjam?Rajta hagyhatom estétől reggelig?Olvastam hogy azt irják,hogy csak a hegre kenjem,de nekem szinte mindnehol van,tehát inkább bekenem az egészet.Szóval tanácsokat kérnék,hogyan használjam.

2017. szept. 7. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ezüstkolloiddal átkentem az érintett felületet, korábban contractubex-et használtam, az hámlasztja a heget, bár nem ajánlom, inkább elmennék a helyedbe egy kozmetikushoz, ha teheted. Van hydroabráziós kezelés, mely segíti regenerálni a bőrt, és a hegek is eltűnnek.
2017. szept. 7. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Kicsi korom óta használom ezt a krémet. Most vagyok 27. Mindig használom, mikor van egy-két pattanásom. Szépen elmulasztja. Bekened este, aztán reggel lemosod. De csodát ne várj tőle, hogy reggelre már meg is gyógyul és hűlt helyét találod.
2017. szept. 7. 21:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Első válszolónak köszönöm a válaszát,igazából már rengeteg féle kenőcsöt próbáltam,de nem igazán hatott egyik sem.Második válaszoló nem is vártam,hogy máról holnapra múlassza el,de 1 hét múlva már látszódnia kell a különbségnek nem?És ugye csak a pattanásra,hegre kenhetem a neogranormont?
2017. szept. 8. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, egy hét múlva már nem fog látszódni. És igen, hegekre is jó.

A krém hámosít, szárít.

Pattanásra tudom még ajánlani a kamilla és a körömvirág teás borogatást is.

2017. szept. 8. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!