Borotva vagy szőrtelenítő krém? Melyiket használjam a karomon?
Rengeteg kérdést olvasgattam, és mindegyiknél a gyantát és az epilátort ajánlják. A bajom az, hogy nagyon nem bírom a fájdalmat, a lábamat egyszer kezdtem el gyantázni, de nem tudtam befejezni, úgy fájt. A karom viszont lány létemre nagyon szőrös, (igen tudom, minden nőnek az) de engem zavar. Rövidujjúba nem merek kimenni az utcára, annyira kellemetlennek tartom.
Van itthon Veet szőrtelenítő krémem, és borotvám is. Melyiket használjam?
Azért fájt, mert nem szakember csinálta.
Bármit használhatsz, de számolj azzal, hogy a szőrtelenítő krém teli van káros anyaggal, ami bőrön keresztül szívódik fel.
Inkább egyik se! Nemcsak hogy fáj (a borotvát leszámítva), de ki is pattoghat a bőröd utána (min láb esetében, csak karon nyilván jobban látszik)+ oké, hogy pár napig sima lesz a bőröd, de utána szépen elkezd megint nőni, szúrós tapintású lesz és akkor meg már amiatt fogod kellemetlenül érezni magad. (+sötétedik is a szőr közben)
Én 2 megoldást javasolnék: kiszőkítés (kozmetikusnál!), vagy ha végképp eleged lesz, akkor végleges szőrtelenítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!