Töredezett, festett haj rendbetételére/növesztésére milyen termékeket ajánlotok?
Töredezett részre olló
Maradékra kallos hair pro tox termékcsalád
L'oreal Steam Pod
70.000Ft a hajvasaló (gőzölös)
Beépíti a keratint és a vitaminokat a hajba ezáltal regenerálja azt
Töredezett részt le kell vágni, nem kérdés. Ápolásra én már csak a Khadi vitalizáló hajolaját használom (Müller), ezen kívül multivitamin, lenmag vagy halolaj kapszula, sokan dicsérik a sörélesztőt, kovaföld kapszulát.. :) Amelyik szimpi, használd esetleg.
Lee Stafford borzasztóan túlárazott, szerintem nem nagyon éri meg, inkább az előbb említett Khadi olaj (sokkal nem olcsóbb egyébként, csak az összetevőket megnézve rájön az ember a különbségre :)
Samponok, balzsamok közül szerintem az Organix termékek nagyon jók, szintén Müllerben találod.
Egyébként a legfontosabb: helyes táplálkozás, sok gyümölcs, zöldség, és sok-sok víz!! Én sem gondoltam mennyit számít a bőröm és a hajam szempontjából, de hát nagyon szembetűnő.
Kitartás! :)
persze, a törött le lesz vágva, írtam is, hogy a közeljövőben lesz még egy vágás,csak hát nem szeretnék meg egyszer így járni :D köszönöm a tippeket mindenkinek, a kovaföldön is gondolkoztam
ha tudtok valamit még, akkor ne tartsátok magatokban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!