Festett vörös hajra sötét barna?
Figyelt kérdés
Az eredeti hajszínem barna, most vörös, és bár a feketét nem merem bevállalni, de egy feketéhez közeli, nagyon sötét barna árnyalatot kipróbálnék. Kérdésem az hogy mennyire fogná be a hajamat ez az új festék? Megkönnyítené a dolgomat, ha mondjuk befesteném kétszer háromszor ilyen sötét barnára, de később, mondjuk fél év/egy év múlva vissza akarnék váltani az eredeti barna hajszínemre?2017. aug. 29. 19:03
1/4 A kérdező kommentje:
ja, és a hajam vége már annyira ki van fakulva, hogy már szinte világos barna, (és van egy kis lenövésem is)
2017. aug. 29. 19:06
2/4 anonim válasza:
Ha sötég barnat ra kensz,abbol 10000% h fekete lesz, HA a voros nem dobja le (nem minden arnyalat)
Szerintem jobban teszed ha kikered a fodrasz velemenyet errol,es nem pedig otthon ugrasz neki mert lehet nem tetszene az eredmeny! sok sikert☺️
3/4 anonim válasza:
Nekem tűzvörös hajam volt, sötétbarna az eredeti de azt soha többé nem akarom látni sem mert nagyon nem áll jól. Utána egyből feketébe mentem és hát nagyon gyorsan vissza fogja szívni magát a vörös. 3 évig voltam fekete de még mindig látszott a vörös alatta kopáskor :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!