Kinek vált be a ricinusolaj hajnövesztés céljából?
Figyelt kérdés
Rengeteg vegyes véleményt olvasok róla kicsit félek is belekezdeni mert olvastam hogy valakinek hullot tőle. Van olyan akinek tényleg bevállt?2017. szept. 10. 19:55
1/2 anonim válasza:
Minimálisan igen. Hullani csak akkor hullott tőle a hajam picit mikor lemostam róla, meg mikor felkentem hajfestő ecsettel. Ha gyakrabban használnám biztos jobban hatna. Sajnos olyan egy kínlódás mire felkenegeted meg bebugyolálod rendesen, aztán ugye nem mehetsz 3-4 óráig sehova, utána meg minimum 2szer át kell mosni, hogy kijöjjön, szóval egész napos program na. Nekem valahogy sose fér bele az időmbe, 1 órácskára meg sajnálom elpazarolni. De a dolgát azt teszi, minimálisan ugyan de azért jobban nő a hajam, mint előtte. Ha többet használnám tuti jó lenne. Meg nyilván az sem mindegy, hogy milyet használsz. Én patikában veszem potom pénzért, természetes és nincs hígítva, vegyszerezve stb.
2/2 anonim válasza:
Én kb 2 évvel ezelőtt használtam folyamatosan kb 3 hónapig, úgy sem nőtt többet 1,5 centinél úgyhogy felesleges volt kenegeti. Szőkére festék úgyhogy látom pontosan mennyit nő. Hullani nem hullott tőle. A szemöldökömre viszont bevált mikor durva vashiány miatt a fele kihullott, visszanöveszettte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!