Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek vált be a ricinusolaj...

Kinek vált be a ricinusolaj hajnövesztés céljából?

Figyelt kérdés
Rengeteg vegyes véleményt olvasok róla kicsit félek is belekezdeni mert olvastam hogy valakinek hullot tőle. Van olyan akinek tényleg bevállt?

2017. szept. 10. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Minimálisan igen. Hullani csak akkor hullott tőle a hajam picit mikor lemostam róla, meg mikor felkentem hajfestő ecsettel. Ha gyakrabban használnám biztos jobban hatna. Sajnos olyan egy kínlódás mire felkenegeted meg bebugyolálod rendesen, aztán ugye nem mehetsz 3-4 óráig sehova, utána meg minimum 2szer át kell mosni, hogy kijöjjön, szóval egész napos program na. Nekem valahogy sose fér bele az időmbe, 1 órácskára meg sajnálom elpazarolni. De a dolgát azt teszi, minimálisan ugyan de azért jobban nő a hajam, mint előtte. Ha többet használnám tuti jó lenne. Meg nyilván az sem mindegy, hogy milyet használsz. Én patikában veszem potom pénzért, természetes és nincs hígítva, vegyszerezve stb.
2017. szept. 10. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 2 évvel ezelőtt használtam folyamatosan kb 3 hónapig, úgy sem nőtt többet 1,5 centinél úgyhogy felesleges volt kenegeti. Szőkére festék úgyhogy látom pontosan mennyit nő. Hullani nem hullott tőle. A szemöldökömre viszont bevált mikor durva vashiány miatt a fele kihullott, visszanöveszettte
2017. szept. 10. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!