Mitől nő gyorsan a haj?
Az elmúlt 1 hónapban rengeteg pakolást tettem a hajamra kávésat, ricinusolajasat, tojásosat..stb.
Eddig nem nőtt semmit a hajam.
Nektek milyen tapasztalatok van a haj növesztésével kapcsolatban?
de simán lehet a genetika, apukámnak és a nővéremnek is dús haja van, amíg nekem nő 2 centit a hajam, addigra a nővéremnek 5-öt. bár igaz, nekem vashiányom is van
egyébként a hajnövekedést nem tudod gyorsítani, csak optikailag, ami annyi, hogy minél tovább késlelteted a hajvégek törését például hajvégápoló segítségével. illetve az nem a legjobb megoldás, ha hetente más pakolást teszel rá, mert a hajad nem tudja megszokni
Szia! Gondolom te is növeszted ki vagy csak úgy úgyhogy gondolom megosztom veled az eddigi tapasztalataimat^^ Nekem vékonyszálú szőke hajam van, ami szerintem egyáltalán nem nő gyorsan (kb 1-1,3 cm per hónap) unokatesómmal ellentétben akinek dús fekete vastag haja amit ha levág pár hónap gyorsan visszanő. (Szvl igaz amit az első írt, tényleg a genetikától függ.)
3 éve én is úgy döntöttem h kinövesztem az össze vissza festegetett szétégett hajamat most kb a mellem fölé ér. Amit észrevettem az az, hogy sokkal többet nyom a latba hogy hogyan ápolod, semmint hogy milyen kapszulákat szedsz.
Szedtem én is magic hair-t meg biotint/hajolajkapszulát, de a vicces az hogy pont miután ezeket abbahagytam és 3 hónapig nem szedtem semmi megjegyezte a fodrászom h mennyivel többet nőtt mint amikor legutóbb nála jártam 3 hónapja (amikor még szedtem a bogyókat)
Szvl szerintem ne mosd/szárítsd/vasald/formázd agyon, kerüld a szilikonos cuccokat és ha festesz az se baj, csak ha szivatni kell akkor használj olaplexet.
Sokkal jobb az ha amikor elmész a fodrászhoz hajat vágatni és nem ugyanazt a 2-3 centit kell levágnia ami nőtt hanem hagyod szépen és akkor tényleg csak nagyon keveset 3 hónap után is^^
Ja és ajánlom ezt a linket: [link]
1. genetikától simán függhet
2. ricinusolaj
3. kifejezetten nőknek szánt vitamin!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!