Mi tünteti el a szeplőket?
Figyelt kérdés
Az arcomon, főleg az orromon, és az körül szeplők vannak. Tudom hogy ezt el kéne fogadnom, de engem nagyon idegesítenek. Tudtok ajánlani valami módszert ezek ellen? A válaszokat előre is köszönöm!2017. szept. 10. 18:10
1/4 anonim válasza:
Nincs ra modszer. A szeplok a borod alatt vannak kis festekfoltok formajaban, kiszedni nem lehet, ugyhogy szokj hozza hogy vannak, pont. Maximum halvanyitani tudod oket azzal, hogy sosem mesz napra vagy az arcodat mindig eltakarod, de ez nyilvan nem kivitelezheto.
Nem, akkor sincs ra modszer, ha nagyon akarod vagy ha te most ugy erzed, ez szamodra a vilag vege.
2/4 anonim válasza:
Téged idegesítenek, vagy mások szóltak meg érte, és az idegesít? Nem mindegy! Mert az utóbbi esetben alapból semmi bajod nem lenne vele! Szép vagy, ne aggódj!
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 2. válaszíró amit írtál. Nem mások szóltak meg érte, hanem engem idegesítenek. De már volt hogy megemlítették. Az utolsó szavaidat főleg nagyon köszönöm. Már nem is zavarnak annyira! :)
2017. szept. 11. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!