Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet eltűntetni a...

Hogyan lehet eltűntetni a szeplőket?

Figyelt kérdés
Nekem nincs olyan sok, csak az arcomon van pár. Viszont nagyon zavarnak. Valami bevált nektek?

2016. jún. 8. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokat napozok, és így nem látszanak annyira
2016. jún. 8. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolóval nem értek teljesen egyet. A napozástól a szeplők is erősödnek, még jobban kijönnek a bőrön. (tapasztalat) Ha házi praktikát keresel próbáld ki a citromlevet. Önts rá valamennyit egy vattára és azzal kb 5 percig borogasd. Nem fog teljesen eltűnni az összes szeplő, de halványít rajtuk. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Persze a te bőröd más, de egy próbát azért megér.
2016. jún. 8. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
tudom, hogy ez nem segít rajtad, de szerintem a szeplők szépek, én még nem láttam nőt, akinek ne álltak volna jól. (pasiként a férfiak eleve nem szoktak tetszeni)
2016. jún. 9. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha hiszed-ha nem, nekem is csak pár van,de mindenki megjegyzi tavaszon,hogy milyen aranyosak.Eltüntetni nem lehet,pigmentáció okozza.
2016. jún. 9. 13:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát a citromot azért kipróbálom, a többi választ is köszönöm! ☺
2016. jún. 9. 20:21
 6/7 anonim válasza:
Én pont fordítva voltam régen mint te. A szüleim mindig kenegetni akartak citromlével de én nem hagytam magam. 😉
2016. jún. 13. 16:15
 7/7 anonim válasza:
ne már sztem olyan cukik a szeplők
2016. aug. 2. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!