A szeplőket és a piros foltokat mivel tudnám eltüntetni az arcomról? Legalábbis halványítani?
Figyelt kérdés
Nem korrektorra és púderre, alapozóra gondolok, hanem valami másra, ami ápolja a bőrt és persze nem méregdrága. Van valami házi praktika esetleg erre? Fehér bőröm van,és nem szép egyenetlen szeplőim. Miteszereim is vannak az orromon, azzal sem tudok mit kezdeni, hiába tisztítom naponta. Terhesség alatt teljesen elmúlt. Szerintem lehet az is hormonális dolog?2013. ápr. 2. 09:52
1/3 anonim válasza:
a citrom levelét szokták használni halványítani a bőrt..
gondolom arra is jó, illetve mivel japánban nagy divat a halvány bőr, vannak külön erre a célra szánt krémek..
ilyen 3eft egy üveg, de úgy halottam teljesen jó:)
2/3 anonim válasza:
Szeplőket úgy tudod halványítani legjobban ha kerülöd a napot, erős fényvédőt használsz ha kimész. Én is ezt csinálom már jó ideje és már alig látszanak. Bár eltűnni teljesen sose fog.
3/3 A kérdező kommentje:
De az a durva, hogy nekem télen jobban látszódnak,mint nyáron, ha lebarnulok. Akkor főleg a sötétebb anyajegyek látszódnak csak. Érdekesen vagyok összerakva...
2013. ápr. 3. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!