Szeplőket elő lehetne hívni még jobban?
Figyelt kérdés
Nyáron nagyon kijönnek és kezdenek megtetszeni a világos bőrömmel
Télen viszont kevésbé látszanak, lehet ezellen tenni valamit
2017. aug. 5. 18:50
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék barnulni
2017. aug. 5. 20:46
3/6 anonim válasza:
Akkor ez van. A bor a napfenyre barnul, igy termelodnek a pigmentek, mert vedekezik a bor a sugarak ellen. Ezt erts a szeplokre is.
4/6 anonim válasza:
Mert nyáron szerinted hogy jön elő a a szeplő??
5/6 anonim válasza:
Hogy lehet azokat szeretni??? nekem van és legszívesebben megnyúznám magam, az egész nyomorult életemet más irányba terelte el az ahogy kinézek, sok mindent feladtam és kihagytam, és sok mindenben hátrány, a kialakult önképről nem is beszélve. Tényleg sokszor úgy néznek rád és beszélnek veled az emberek mint valami alapból lenézendő beteg szar ember lennél, alapból elítélnek, leírnak, minden szart megkapsz amit csak ellehet képzelni, úgyhogy ne nagyon akarj abból többet örülj hogy kevés van.... -.-
6/6 anonim válasza:
Utolsónak: Hidd el, ez nem a szeplőid miatt van. Ha van veled valami szar, ami miatt lenéznek az emberek, akkor azt szeplő nélkül is megtennék. Nem miattuk, hanem magad miatt hagytál ki sok mindent. Ne akard egy ilyen dologra fogni azt, ha valami nem tetszik neked az életben. Vannak emberek, akik szeplőkkel, és vannak, akik azok nélkül élnek nyomorult életet, és vica versa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!