22 éve naponta mosom, nem hullik, nem törik, semmi baja, mióta festem nem is zsírosodik annyira a 3. napra se, ha valamiért kimarad pár nap, (napi mosás előtt még zsírosabb és korpás is volt, másnapra állandóan viszketett), nem szárítom a tél közepén se, legfeljebb félig, ha kint mínusz 15 van
Minden fodrásztól végig hallgatom, hogy ki fog hullni meg töredezett lesz stb, aztán meg nem győzik ritkítani, mert olyan sok van
Genetika és normális termékek kérdése az egész, amire rá van írva, hogy napi használatra, azzal simán lehet
Ha a hajad azt igényli, hogy megmosd mindennap, akkor mossad.
Én is mindennap mosom a hajamat, mert hamar zsírosodik.
Számtalan sampont kipróbáltam már, ami nem segített. A fodrászom elmondta, hogy ez genetika, bármit is kenhetek a hajamra, akkor is zsírosodni fog.
Én szárítani is mindennap szoktam, mert nagyon vékonyak a hajszálaim, és ha nincs rászárítva, lapos marad másnapra, és egyáltalán nem látszik, h frissen van mosva. Illetve vasalom is, ami töredezetté teszi.
Hülyeség, hogy káros a hajadnak. Annyira igényli a hajad, mint a tested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!