Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak akkor ha a...

Mit csináljak akkor ha a hajamat megmosom mondjuk csütörtök este és péntek reggelre már olyan mintha egy tál olajat ráöntöttek volna?

Figyelt kérdés
szóval a hajam hajmosás után szép egyáltalán nem zsíros, de másnapra már zsíros..valakivel volt már ilyen?
2017. aug. 24. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Reggel mosd.Használj szárazsampont vagy hintőport. Lehet a samponnal volt baj?
2017. aug. 24. 22:29
 2/10 A kérdező kommentje:

a sampont már átcseréltem arra a baba samponra amit a kisbabáknak használnak vagyis aminek nincs semmi illata, a legegyszerűbb sampon, biztos tudjátok. amúgy meg most így szünetben úgy csinálom, de amikor a suli megkezdődik nem éppen lesz jó, hogy kb 5 órakkor keljek fel + még télen azok a minuszok

2017. aug. 24. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Talán előbb vizsgáld meg, hogy miket eszel, lehet, hogy túl sok zsíros és olajos kaját viszel be a szervezetbe.

Mellőzd ezeket.

De az is lehet, hogy mivel hozzászoktattad a hajadat a nagyon gyakori hajmosáshoz, ezért így reagál.

Heti 2 hajmosás bőven elég.

2017. aug. 24. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a baj, hogy gyakran mosod.
2017. aug. 24. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként használj direkt zsíros hajra való sampont. Az a legnagyobb baj, hogy nem a hajtípusodnak megfelelő cuccokat használsz.
2017. aug. 24. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha használsz balzsamot, azt alaposan öblítsd ki. Milyen hosszú a hajad?
2017. aug. 24. 23:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Állítólag ha kibírnánk néhány hónapig hajmosás nélkül, helyreállna a fejbőr zsírtermelő intenzitása és a haj öntisztulna. Nekem is minden nap mosnom kellett a hajam, de legalább azért 24 órán át normálisan nézett ki. Most, hogy kislányom van és nincs időm minden nap hajat mosni, valóban jobb lett a helyzet. Valószínű nem egszer eltelt 1-2 hét is 2 hajmosás közt a gyed alatt, most valóban elég 3-4-5 naponta hajat mosnom, mert kevésbé zsírosodik, viszont sokra nem megyek vele, mert most meg őrületesen hullik, no mindegy.
2017. aug. 24. 23:39
 8/10 A kérdező kommentje:
eleinte 3 naponta mostam hajat, de kb 1 éve elköltöztem ausztriába ami ugye hegyekben van meg ilyenek lehet, hogy az miatt is változott, mert 2 naponta kellett már mosnom utánna, most meg már mindennap :/ amúgy használok balzsamot is és ügyelek arra is, hogy ki mossam rendessen meg hogy ne tegyek a végeitől tovább, mert avval is zsírosodik. amúgy kb hátközépig ér
2017. aug. 24. 23:52
 9/10 A kérdező kommentje:
ja a kajával kapcsolatossan meg nem eszek sok zsíros kaját, igazából azt eszem amit anya csinál😄de majdnem mindennap bevágok egy tál salátát meg sok gyümölcsöt eszem
2017. aug. 24. 23:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éves korom környékén állati korpás voltam, vettem head&shoulders sampont. az meg is szüntette. de észre vettem, hogy egyre jobban zsírosodik a hajam, ezért még gyakrabban mostam és a végére már úgy jártam mint te. mindig reggel mostam hajat, hogy sulira ne legyen csúnya, de délutánra zsíros volt. Voltam bőrgyógyásznál más probléma miatt de megemlítettük neki ezt is és azt mondta, hogy a sampon amit használok nagyon keményen leviszi a zsírt a fejbőrömről, ami amúgy védelmi célt szolgálna és minél többször csinálom ezt, annál jobban termelődik rajta a zsír..meg asszem azt is mondta, hogy vannak időszakok amikor jobban zsírosodik a haj, pattanásosodik a bőr stb..a serdülőkorban. nem tudom hány éves vagy. Azt mondta, kevesebbszer mossak hajat akkor is ha zsíros és váltsak sampont. nyári szünetben nem mostam hajat jó pár napig, aztán utána is csak hetente és a végére már alig zsírosodott. próbáld kibírni hogy zsíros és ritkábban mosd én azt tudom mondani
2017. aug. 25. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!