Miért zsírosodik ennyire gyorsan a hajam?
17 éves vagyok. Egészségesen táplálkozom ,napi 3-4 liter vizet iszom ,sportolok ,vitamint szedek.
Balzsamot csak a hajvégekre teszek mégis nagyon hamar zsírosodik a hajak.
2 naponta mosok hajat. Ha vasárbao este megmosom ,kedden már nem az igazi ,kedd délután már kellemetlenül érzem magam és kedd este vagy szerda reggel megint hajat mosok.
Utálon a zsíros hajat ,szörnyen igénytelennek tartom így gyakran mosok hajat. De egyrészt nyilván nem tesz jót a hajnak a túl gyakori mosás másrészt meg nyilván kellemetlen.
Mi lehet az oka?
Rendszeresen szellőztetek ,szoba nem fülledt.
Párna mitől lehet rossz? Vagy milyen értelemben rossz? Erről nem is hallottam.
Szerintem túl sűrűn mosol hajat. A zsír azért termelődik, hogy ne száradjon ki a fejbőröd és a hajad, de ha állandóan lemosod, akkor azt érzékeli a szervezeted, hogy nincs belőle elég, és többet fog termelni, így 2 nap alatt bezsírosodik.
Tudom, fura, hogy ez segíthet, de próbáld hozzá szoktatni a hajadat a ritkább hajmosáshoz, először 3 napra, utána 4 stb. mosd a hajat. Egy héten egyszer bőven elég megmosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!