Nagyon gyorsan zsirosodik a hajam mit tegyek?
Növeszd meg mint Gleen Tipton például 83-ban a' Screaming for Vengens turnéján !
Nem kell megmosni csak egy-két hetente ,ha így folytatod paranóniás leszel . Tanúlj meg gitározni is, nem lesz gondod a' metál szólókra !
Mossad ritkábban! A napi hajmosástól csak még jobban zsírosodik a haj, ördögi kör.
Nem mindig kell sampont sem használni, moshatod tiszta vízzel is. A sampon kiszárítja a fejbőrt, a szervezet ezt érzékeli, és több zsírt termel. Eleinte lehet, hogy rossz lesz, ha nem mosod annyiszor, de aztán megszokja a hajad, és nem fog olyan gyorsan zsírosodni.
Leírom, hogy én hogy szoktam. Extrémnek tűnhet a tiedhez képest, de nekem bevált:
Heti egyszer-kétszer mosok hajat, általában csak sima vízzel. Sampont csak akkor használok, ha nagyon füstös vagy poros helyen jártam, vagy nagyon megizzadtam, de akkor is csak egy könnyű biosamponnal átöblítem, semmi extra. Szép, tiszta, egészséges, és mióta így csinálom, soha nem zsírosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!