Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok, Sarah Jessica...

Mit gondoltok, Sarah Jessica Parkernek mű haja van?

Figyelt kérdés

[link]

ha lehetséges ,normális válaszokat kérnék :)

2010. máj. 25. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem mű, bár ma már alig lehet megállapítani olyan jól meg tudják csinálni a póthajat!
2010. máj. 25. 23:46
 2/12 anonim válasza:
Szerintem sem mű,de lehet benne esetleg egy kis hajpótlás.
2010. máj. 25. 23:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi extra nincs a hajában, ami miatt arra következtethetnék, hogy mű haja van.
2010. máj. 25. 23:56
 4/12 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem meg , mert az egyik osztálytársam szerint 100% hogy műhaja van.

Bár szerintem nincs.

2010. máj. 25. 23:59
 5/12 anonim ***** válasza:
sztem meg egy kicsit bedúsíthatták neki alul 1-2 póttinccsel
2010. máj. 26. 00:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de úgy néz ki szegény mint egy döglött ló. Jó helyen volt jó időben. :S
2010. máj. 26. 07:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Nincs műhaja.Csak egy jó photoshopja. :)
2010. máj. 26. 08:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha van pénze és megteheti, miért ne??? Egyébként nekem is van, egy-két póthajam feltéve. Egyébként szép a haja.
2010. máj. 26. 09:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Ja igen és ez nem mű haj.Igazauk van az előttem hozzászólóknak,hogy valószínű van benne póthaj, de nem lehet észrevenni, nagyon természetesnek hat.

Nálam se lehet észrevenni a póthajat, nagyon ügysen kiválasztotta a színt és felrakta a póthajat a fodrászom.

2010. máj. 26. 09:02
 10/12 anonim ***** válasza:

szia. a szex és new york sorozat forgatása alatt ilyen hosszú volt a haja:

[link]

azonban látszott a sorozat közepe felé, hogy hirtelen hosszabb lett a haja, főleg mikor vasaltatta. az biztos, hogy az póthaj volt. lehet, hogy csak nekem volt feltűnő, mert sex and the city függő vagyok, és fodrász, de itt egy kép, amin szerintem jól látszik:

[link]

2010. máj. 26. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!