Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Másnak is ennyire szőrös a karja?

Másnak is ennyire szőrös a karja?

Figyelt kérdés

Nekem erős sűrű fekete szőr van rajta, és az alkaromon teljesen körbeér. Tehát alul és felül is szőrös. Pedig alapból nem vagyok szőrös alkat. Még mellkas szőröm sincs, csak a hasamon egy kis csík nő. Csak a karom nagyon szőrös.

Esetleg mivel célszerű leszedni a karomról a szőrt?

16f

2017. aug. 29. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyantával, az epilátor nagyon fájdalmas és hosszadalmas szóval azt kevésbé ajánlom. Viszont borotvát semmiféleképpen ne használj! Mivel a borotva csak a bőr feletti részt vágja le ezért az újabb szőrszálak egyre erősebbnek, durvábbnak fognak tűnni szóval mindenképp a gyanta lesz a célszerű megoldás. Kozmetikussal csináltasd hidd el az én kozmetikusomhoz nagyon sok fiu jar gyantaztatni remelem tudtam segiteni 14/L
2017. aug. 29. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
19%

Fiu vagy!!!!! Nehogy mar le akard gyantazni a karod! Most ferfiasodsz,ez vele jar. Fiuknal a kar es lab szortelenitese iszonyat hulyeseg szerintem. Sot a kar meg lanyoknal is,persze vannak kivetelesek de akkor ott mar tenyleg nagyon eros szornek kell lennie

Persze te tudod ez csak az en velemenyem

2017. aug. 29. 21:24
 3/3 anonim válasza:
Volt egy osztálytársam, akinek nagyon nagyon erős fekete szőrzet volt a karján és addig piszkálták, még le nem szedte, utána meg már azért. Ha esetleg piszkálnak vele és azért szednéd le, akkor utána meg azzal fognak, hogy leszedted. Párom a felkarját és a combját is borotválja, meg a vállát, én nem bírom felfogni, miért kell ezt, csak szenved vele mert kipattog és viszket neki, gőzöm sincs a férfiak miért akarják leszedni a szőrt karról meg combról..
2017. aug. 30. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!