Másnak is szőrös a feneke (lányok)?
Figyelt kérdés
Légyszi normális válaszokat írjatok! Nagyon el vagyok keseredve, mert sűrű szőr borítja a fenekemet, és ha leepilálom vagy gyantázom, akkor pöttyös marad, és szinte sosem múlik el. Nem sötét a szőr, nem is annyira erős, de totál látszik, mert sűrű. A luximnál a legsűrűbb, és onnan tzerjed szanaszét kb a farpofák feléig. Onnan már elviselhetően kicsi a szőr. Érthetőbben mondva egy normál bugyi vonaláig szőrös. Mit tegyek?2015. máj. 13. 14:40
1/10 anonim válasza:
Nekem is az. Nem nagyon, de szoros. Nyugi, szerintem kb mindenkinek. El le szoktam borotvalni, de ha neked sok a szor, inkabb gyantazd le.
2/10 anonim válasza:
Nekem is szőrös, epilálni szoktam a külső részt, beljebb meg borotválom. Fertőtlenítőt használva nem lesz pöttyös.
4/10 A kérdező kommentje:
Epilálás előtt és után is lefertőtlenítem hydrogen-peroxyddal, mégis pöttyös. Huhh most megnyugtattatok kicsit, köszönöm. :)
2015. máj. 13. 15:11
5/10 anonim válasza:
Ez ne zavarjon:)
Tegyél ellene, és a párod értékelni fogja:)
6/10 anonim válasza:
a hidrogén peroxid nem fertőtlenítő azért :D
én epilálom, és nem lesz pöttyös tőle igazán. erős, dús szőröm van.
7/10 A kérdező kommentje:
"a hidrogén peroxid nem fertőtlenítő azért"
Hanem mi? Na mindegy is, tudom hogy fertőtlenítő , most ebbe a vitába ne menjünk bele, főleg így hogy halvány lilád nincs... Tuti leragadtál a hajfesték alapanyagnál, ugye?
2015. máj. 13. 16:02
8/10 anonim válasza:
Nekem összefüggően szőrös a teljes lábam,combom,fenekem. Én borotválok mindent.
9/10 anonim válasza:
Mindenkinek az.
Nagyon sokaknak a mellbimbó körül is.
Fertőtleníteni? Minek? Műteni készülsz? Szerintem tök felesleges, csak kiszárítod a bőrt.
Egy forró kádfürdő epilálás előtt szerintem okosabb ötlet. Tiszta is lesz, meg a bőr is jobban megnyílik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!