Valaki ajánlana nekem drogériákban kapható sötétszőke festéket, ami valóban az?
(ez az árnyalat érdekelne)
Az eredeti hajam középszõke, de régóta sötétbarnára van festve, próbáltam már sok féle világosító festéket, de sajnos semmit sem értem vele, a sötétbarna festék, szinte fekete a hajamon, egy ideje már csak a tövét festem (világosbarnával, ez az igazi sötétbarna) és azt már elértem, hogy az összhatás ne fekete, hanem sötétbarna.
Most váltanék és elkezdeném fokozatosan világosítani, egy sötétebb szõke árnyalattal, csak az a gond, hogy pl a palette és a syoss sötétszõkéje, úgyszintén fekete.
Aki a fenti linken található árnyalatra festi a haját otthon, szívesen várom a tanácsát, milyen festéket használ :)
Igen, ez így jogos, csak írtam már ki én is pl kérdést, hogy ezüst szőkét milyen festékkel csinálhatok, ami tényleg olyan lesz. És ugyanúgy azt kaptam, hogy "otthon sehogy"...
Ezen az oldalon mindenki fodrász, már hozzá szoktam.
Nekem rengeteg árnyalatot világosodott a hajam, mióta elkezdtem világosbarnára festeni, idõvel be fogja a festék. Ki mondta, hogy én ki akarom szõkíteni? Csak váltanék, a barnánál egy világosabb (megbízható) festékre, így fokozatosan világosodik.
Nem mindenki olyan, hogy beüti a fejét "bocsi de én rögtön szõke akarok lenni feketébõl" aztán rohangál narancssárga fejjel.
Énis szõkítettem már hajat, köszönöm a tanácsokat, a mostani célom, csak szimpla világosítás, egy világosabb festékkel, és gondolhatjátok, hogy fodrász ajánlotta, nem a kis ujjamból szoptam ki.
Az igaz, hogy jó minõségū festéket a drogériákban nem igazán találni, emiatt is tettem fel a kérdést, hátha valakinek bejött volna valamelyik, úgy tūnik nem.
Ha lesz idõm elmegyek a fodrász kellékeshez.
Köszönöm a válaszokat !
10: egy kérdésbõl leszūröd, hogy nem értek hozzá? Azért ezt még elmesélném, hogy a hajtípustól is sok minden függ, ha már a szõkítésrõl beszélünk.
A barátnõm megvette a lehetõ legolcsóbb szõkítõt, az eredeti fekete hajára, megcsináltam neki, az eredmény gyönyörū mogyoróbarna lett, mindenféle extra festés nélkül, amikor a sajátomon próbáltam, rókavörös.
Aztán persze vissza feketére. Amikor a fodrászomnak meséltem, a fejébe vette, hogy majd õ csodát tesz a drága szerekkel, az eredmény ugyan az volt. Ezek után, gondol
*Ezek után gondolhatod mennyi kedvem van a hajamat szívatgatni, ami alapból, vékony törékeny.
Egyszerūen elkezdtem világosbarnával festeni a tövét, és láss csodát, kellett pár hónap, de ma teljesen természetes színū barna hajam van,
A fekete ezalatt szépen kikopott, nem kapkodtam el, és szép egyenletes barna az egész.
"Ki mondta, hogy én ki akarom szõkíteni?"
1. Te kérdezted hogy van-e olyan festék ami tényleg szőke, ebből arra következtettem hogy te szőke akarsz lenni. Nekünk azt honnan kellett volna tudnunk hogy barnát akarsz?
2. Idejössz, felteszel egy kérdést, mi válaszolunk és tanácsokat adunk mert talán van tapasztalatunk ilyen téren. Azért mondjuk hogy ha nem értesz hozzá menjél fodrászhoz mert ha egy kicsit is értenél a dologhoz akkor tudnád hogy feketére ha szőkét kensz nem érsz vele semmit. Tulajdonképp nem értem mit is akarsz valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!