Valaki ajánlana nekem drogériákban kapható sötétszőke festéket, ami valóban az?
(ez az árnyalat érdekelne)
Az eredeti hajam középszõke, de régóta sötétbarnára van festve, próbáltam már sok féle világosító festéket, de sajnos semmit sem értem vele, a sötétbarna festék, szinte fekete a hajamon, egy ideje már csak a tövét festem (világosbarnával, ez az igazi sötétbarna) és azt már elértem, hogy az összhatás ne fekete, hanem sötétbarna.
Most váltanék és elkezdeném fokozatosan világosítani, egy sötétebb szõke árnyalattal, csak az a gond, hogy pl a palette és a syoss sötétszõkéje, úgyszintén fekete.
Aki a fenti linken található árnyalatra festi a haját otthon, szívesen várom a tanácsát, milyen festéket használ :)
Festett hajat nem lehet világosabbra festeni. Csak ha lenőtt, akkor tudod majd a saját természetes hajadat.
Sötétbarnából ilyen világos hajat csinálni még fodrásznak is kihívás.
Hihetetlen tényleg, mennyien nem tudnak hajat festeni, leszívni otthon...
Nekem 2x is sikerült, van még hajam, ráadásul platinaszőke.
(Feketéből;) )
Bármily meglepő, nekem se. De attól még meg lehet oldani. Persze, ha valaki olyan béna, hogy egy festéket nem tud kikeverni, az más kérdés.
Minden esetre nekem 3-4 hetente fél óra belefér, hogy befessem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!