Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki ajánlana nekem drogériá...

Valaki ajánlana nekem drogériákban kapható sötétszőke festéket, ami valóban az?

Figyelt kérdés

[link]

(ez az árnyalat érdekelne)

Az eredeti hajam középszõke, de régóta sötétbarnára van festve, próbáltam már sok féle világosító festéket, de sajnos semmit sem értem vele, a sötétbarna festék, szinte fekete a hajamon, egy ideje már csak a tövét festem (világosbarnával, ez az igazi sötétbarna) és azt már elértem, hogy az összhatás ne fekete, hanem sötétbarna.

Most váltanék és elkezdeném fokozatosan világosítani, egy sötétebb szõke árnyalattal, csak az a gond, hogy pl a palette és a syoss sötétszõkéje, úgyszintén fekete.

Aki a fenti linken található árnyalatra festi a haját otthon, szívesen várom a tanácsát, milyen festéket használ :)

2017. aug. 29. 15:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Menj fodraszhoz.Semmit sem ernek ezek a drogerias cuccok.Nekem egy szokitessek sotetbarna eredeti hajbol hamvas szoke hajat csinalf a fodrasz.
2017. aug. 29. 15:10
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Festett hajat nem lehet világosabbra festeni. Csak ha lenőtt, akkor tudod majd a saját természetes hajadat.

Sötétbarnából ilyen világos hajat csinálni még fodrásznak is kihívás.

2017. aug. 29. 15:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hajad neked a drogériás festékektől nem lesz. Főleg azért nem, mert ez a haj melírozott.....
2017. aug. 29. 15:29
 4/17 anonim ***** válasza:
Festett sötétbarnából dobozos szőke festék ilyet nem fog csinálni, csak foltos narancssárgát. Le kell szőkíteni legalább sárgára és utána rá a sötétszőke festék. De ezzel mindenképp menj fodrászhoz ha jót akarsz magadnak
2017. aug. 29. 18:09
 5/17 anonim ***** válasza:
Előbb le kell szivatnod de ha ennyire nem értesz hozzá akkor le fogod égetni az egész hajad. Arról nem is beszélve hogy még 5. nekifutásra sem lesz olyan világos és amennyit pénzt rááldozol majd a cuccokra annyiból már kijön a fodrász ára is. Tapasztalatból beszélek, én is otthoni akció keretein belül vesztettem el a hosszú hajam és sokat költöttem anyagra.
2017. aug. 29. 21:47
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

Hihetetlen tényleg, mennyien nem tudnak hajat festeni, leszívni otthon...

Nekem 2x is sikerült, van még hajam, ráadásul platinaszőke.

(Feketéből;) )

2017. aug. 30. 10:17
 7/17 anonim ***** válasza:
De az a nem mindegy hogy mióta van feketével festve. Ha 100 réteg festék van rajta akkor elég hosszadalmas folyamat lesz. Aki ért hozzá csinálja otthon, aki nem az is bele fog vágni mert nagyon akarja és úgy gondolja nem olyan bonyolult nem kell ide fodrász de hamar kiderül hogy talán mégis kellett volna.
2017. aug. 30. 12:14
 8/17 anonim ***** válasza:
#6-os, van akinek nem az a legfontosabb, hogy festegesse a haját otthon.
2017. aug. 30. 12:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Bármily meglepő, nekem se. De attól még meg lehet oldani. Persze, ha valaki olyan béna, hogy egy festéket nem tud kikeverni, az más kérdés.

Minden esetre nekem 3-4 hetente fél óra belefér, hogy befessem ;)

2017. aug. 30. 12:36
 10/17 anonim ***** válasza:
#9 nem azzal van a baj hogy otthon festi valaki, hanem azzal hogy látszik hogy a kérdező nem ért hozzá. én is itthon lettem feketéből szőke, a tövemet is magamnak festem de a kérdezőt pl eszembe nem jutna arra bíztatni hogy otthon csinálja mert lejön a kérdésből hogy fogalma sincs a dolgokról.
2017. aug. 30. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!