Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy valóban minőségi hatékony...

Egy valóban minőségi hatékony terméket kérhetnék zsíros bőrre?

Figyelt kérdés
A nivea-s tonikot hiába használom csak még zsírosabbnak érzem magam utána. Lefekvés előtt is használom de reggelre mindig úgy csúszik a fejem mintha disznózsírban hemperegnék.

2017. jún. 26. 00:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Paula's Choice holnapján nezz körül! Ott biztos találsz,rengeteg minőségi termékük van zsíros bőrre (is)!
2017. jún. 26. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tonikolás után mit használsz még? Remélem, nem csak azt használod. Mivel a tonik szárító hatású, fontos, hogy utána használj valami hidratálót is.

Tudom, hogy az a tévhit még mindig erősen él a köztudatban, hogy ha zsíros a bőr, akkor szárítani kell, de ez így nem teljesen igaz, mert a túlzott szárítás épp azt eredményezi majd, hogy mégtöbb zsír termelődik.

Kérlek, olvass utána ennek, ha nekem nem is hiszed, hogy így van. :)

Az előző válaszadóval egyébként egyetértek, a Paula's Choice termékei tényleg hatásosak, csak sajnos nagyon drágák is. A honlapjukra azért tényleg megéri felmenned, mert cikkeket is találhatsz a különböző bőrproblémákra vonatkozóan.

A níveás tonikot konkrétan nem ismerem, de kérlek, nézd meg az összetevőket. Ha van benne alkohol (nem lepne meg, ha lenne), akkor ne használd, mert az nagyon szárító.

Nekem évekig aknés volt a bőröm, az idő során kitapasztaltam, hogy felesleges pénzkidobás ilyen-olyan kencéket venni a különböző drogériákban, mivel a legtöbb tele van mesterséges anyagokkal, amik nem tesznek túl sok jót a bőröddel.

Hidratálóként én a kókuszolajat használom és ajánlom is (nem csak arcra, de kézre-testre, sőt, még hajra is pakolásként).

Sok sikert! Remélem, hasznát veszed a válaszomnak. :)

2017. jún. 26. 12:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Pedig csak egy sovány tonikot használok es minél gyakrabban egy nap annál jobban veszem észre hogy zsírosodik jobban. Egy ember ajánlotta a sószappant azt kipróbálom majd :)
2017. jún. 27. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondom: felejtsd el a tonikot (vagy max. 1x naponta) ; a legfontosabb hogy hidratálj!!!
2017. jún. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!