Egy valóban minőségi hatékony terméket kérhetnék zsíros bőrre?
Szia!
Tonikolás után mit használsz még? Remélem, nem csak azt használod. Mivel a tonik szárító hatású, fontos, hogy utána használj valami hidratálót is.
Tudom, hogy az a tévhit még mindig erősen él a köztudatban, hogy ha zsíros a bőr, akkor szárítani kell, de ez így nem teljesen igaz, mert a túlzott szárítás épp azt eredményezi majd, hogy mégtöbb zsír termelődik.
Kérlek, olvass utána ennek, ha nekem nem is hiszed, hogy így van. :)
Az előző válaszadóval egyébként egyetértek, a Paula's Choice termékei tényleg hatásosak, csak sajnos nagyon drágák is. A honlapjukra azért tényleg megéri felmenned, mert cikkeket is találhatsz a különböző bőrproblémákra vonatkozóan.
A níveás tonikot konkrétan nem ismerem, de kérlek, nézd meg az összetevőket. Ha van benne alkohol (nem lepne meg, ha lenne), akkor ne használd, mert az nagyon szárító.
Nekem évekig aknés volt a bőröm, az idő során kitapasztaltam, hogy felesleges pénzkidobás ilyen-olyan kencéket venni a különböző drogériákban, mivel a legtöbb tele van mesterséges anyagokkal, amik nem tesznek túl sok jót a bőröddel.
Hidratálóként én a kókuszolajat használom és ajánlom is (nem csak arcra, de kézre-testre, sőt, még hajra is pakolásként).
Sok sikert! Remélem, hasznát veszed a válaszomnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!