Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » "Lézeres sebkezelés"? Van aki...

"Lézeres sebkezelés"? Van aki elvégezte már? Tapasztalatokat szívesen meghallgatnék.

Figyelt kérdés

Van egy nyílt seb az arcomon, azaz, már heg, ami látszik meg eléggé zavar (2cm), tegnap voltam bőrgyógyásznál, és ő ajánlotta ezt a kezelést. Elmondása szerint azért nem lézerez meg most, mert még meleg van meg napfény, ami árt neki, de amúgy 10-16 ezer Ft lenne az egész.

Azt mondta, először ég kisebesedik jobban (nem tudom miért?), aztán elhalványodik szépen.

Valaki hasonlót már csináltatott, és ha igen, tényleg hatásos?

2017. aug. 23. 21:39
 1/3 A kérdező kommentje:

Kiegészítés:

Nagyon fehér bőrű és világos hajú vagyok.

2017. aug. 23. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
szia, azert sebesedik ki, mert a lézerrel magyarul megpörkölik a bőrt.de ennyire zavar egy heg? nem tudod lealapozni?én csak körömgomba kezelesen voltam, de az is jó.eltünteti a lézer. nagyon sok mindnere hasznaljak.
2017. szept. 6. 17:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. Nem kenek magamra semmi "alapozót". De most kaptam ilyen napvédő krémet rá... az is eléggé látszik, mert hófehér bőröm van.
2017. szept. 6. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!