"Lézeres sebkezelés"? Van aki elvégezte már? Tapasztalatokat szívesen meghallgatnék.
Figyelt kérdés
Van egy nyílt seb az arcomon, azaz, már heg, ami látszik meg eléggé zavar (2cm), tegnap voltam bőrgyógyásznál, és ő ajánlotta ezt a kezelést. Elmondása szerint azért nem lézerez meg most, mert még meleg van meg napfény, ami árt neki, de amúgy 10-16 ezer Ft lenne az egész.
Azt mondta, először ég kisebesedik jobban (nem tudom miért?), aztán elhalványodik szépen.
Valaki hasonlót már csináltatott, és ha igen, tényleg hatásos?
#bőr #plasztika #kozmetika #seb #heg #bőrgyógyászat #sebkezelés #hegkezelés #nyílt seb #lézeres sebkezelés
2017. aug. 23. 21:39
1/3 A kérdező kommentje:
Kiegészítés:
Nagyon fehér bőrű és világos hajú vagyok.
2017. aug. 23. 21:42
2/3 anonim válasza:
szia, azert sebesedik ki, mert a lézerrel magyarul megpörkölik a bőrt.de ennyire zavar egy heg? nem tudod lealapozni?én csak körömgomba kezelesen voltam, de az is jó.eltünteti a lézer. nagyon sok mindnere hasznaljak.
3/3 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. Nem kenek magamra semmi "alapozót". De most kaptam ilyen napvédő krémet rá... az is eléggé látszik, mert hófehér bőröm van.
2017. szept. 6. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!