Nem szeretem a kreol bőrömet. Barna a szemem és a hajam is. Utálom, hogy mindenki azt hiszi cigány vagyok. Tudnátok mondani tapasztalatokat? Jól esne egy kis önbizalom növelés. 😊 fiúk, vélemény?
Irigység... Érdekes, miért járnak a lányok, nők (de gyakran a palik is) szoliba? Nem azért, mert mindenki kreol bőrt akar?
Amúgy azért nem mindegy az arcberendezésed, hajad, stb., azoknak is van jellegzetessége, ha valaki cigány, arab, török....
Amugy mindenkinek az jon be jobban ami nincs az adott részen. pl: nekem az ázsiai csajok de az ázsiaiaknak meg az europai emberek mert nagy a szemuk es az olyan "animes".
Amugy válaszoljak is, nekem volt kreol oszt.társam és sose mondták rá h cigány... bár a cigányok jobban barátkoztak vele és azt hitték az, de ha a stilusod jó és közelebb megismersz valakit akkor ha mondod neki nem vagy cigány csak kreol akkor nincs gond. Azért a családban csak van fehér ember nem?
A cigóknak van egy jellegzetes maró szaguk, tarts oda a karod h szimatolják meg. :-)
Nekem kifejezetten bejönnek a barna hajdú/szemű lányok, és bőrszínnek se rossz. :D
Egy cipőben járunk!:)
De figyelj! Két fajta roma létezik:
- "Hé te ott! Van egy szal cigid??? Nincs? Telefon penztarca ide!!" Na ez a legallja
- masik meg van diplomája , éretségie tud viselkedni és tisztességes es probál minél tőbb embernél bevállni!
Csak az a baj hogy a rossz "brazilok" miatt elitélik az összes normális romát!
Mondhatod azt hogy roma vagy! En is azt mondom, de ne úgy viselkedj mint a legallja!
Legyel tisztességes és magabiztos, a negatívumokat meg engedd el! :)
16/F
#4 Szóval szerinted csak két fajta cigány van, a tarhálós , és a tanult.
Ez többet elmond rólad mint amennyit hiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!