Szoli tapasztalatokat szeretnék. Ki mit tud az adott kérdésekre válaszul?
Szeretnék menni szoláriumba. Már jártam, de vagy odaégtem, vagy pedig abszolút nem adott színt. Az üzletünk mellett nyílt egy EU-s "védjegyű" csokiszolárium. Erről azt halottam, h az ilyen jeggyel rendelkező szolik a legminőségesebbek és bőrkímélőek. Sajnos nekem sok az anyajegyem. Pár helyen azt olvastam, h ezekkel is lehet járni szoliba, csak ésszel és krémek használatával. Kérdésem:
- "Kezdőnek" mennyi percre kell beállni a szoliba, h ne legyek grillcsirke? Hány perc az ideális?
- Csak a szoláriumban vásárolt fényvédők a jók, vagy a napozásra használt fényvédő krémek, illetve napozás utáni testápolók is megfelelőek? Valamint hány faktorosak az ajánlottak, h ne égjek le, de közben színem is legyen? Fehér bőröm van, de nem tejfehér.
- Ha szoláriumba veszek krémet, akkor milyen fajták vannak ott? Több tasakot, illetve tubusokat láttam, de fogalma sincs, h melyik mire jó és kérdezgetni nem szeretnék annyit a csajszitól, h mindegyikről világosítson fel.
- Hányszor érdemes a héten eljárni?
Egyelőre ezek jutottak eszembe. Köszönöm a válaszokat! :)
A lényeg, hogy ne gyorsbarnítóba menj, mert aki érzékeny 3 perc alatt is grillpipit varázsol magából!
Mélybarnítóba menj, az nem látszik rögtön de 2-3 alkalom után már igen és sokkal tartósabb és nem égsz le (persze oda se menj be fél órára)
Heti 1 én max 2x megyek 2 éve csak mélybe , a gyors 6 perc alatt úgy megsütött, hogy életembe nem megyek olyanba!A krémek még barnábbá tesznek , erősítik sugárzás hatását, nem igazán a védelem a lényeg náluk hanem a szín elérése!
én olivaolajjal kenem be magam előtte vékonyan és fontos, hogy ne a legdrágább ruhád húzd rá utána mert befoghatja az olaj!
A szoláriumban is simán le lehet égni, nem egészséges, ezért ha sok az anyajegyed, akkor ne használd.
Nekem világos bőröm van, de napon, magas faktorszámú napvédővel is barnulok. Nem gyorsan, de barnulok.
Szoláriumban a 100 perces vége felé kezdett el látszani a szín, de akkor is csak max. 5 percre tudtam bemenni. Egyszer próbáltam 10 percet, már a bérlet vége felé és megpirultam.
Szóval szerintem egyáltalán nem éri meg a macerát.
Ha csak párszor mész, akkor szerintem nem lesz színed, ha a napon is nehezen barnulsz és gyorsan el is múlik.
Aki sötétebb bőrű, azon már egy-két alkalom után is meglátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!