Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestékből milyen szép...

Hajfestékből milyen szép barna árnyalatokat ismertek?

Figyelt kérdés
Most jelenleg középbarna a hajam és 1 éve volt utoljára festve, szeretnék valamilyen szép barna hajszínt, amiben nem nagyon van vörös.
2010. máj. 25. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Aranybarna, gesztenyebarna, mahagóni
2010. máj. 25. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Aranybarnát ajánlom, mert az tényleg nagyon szép.
2010. máj. 25. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Loreal Casting Creme Gloss étcsoki. igaz, hogy nem festék, csak szinező, de én nagyon szeretem, nagyon szép !
2010. máj. 25. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsó. Az az én hajamon fekete lett, majdnem szívrohamot kaptam :)
2010. máj. 25. 10:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Aranybarnán én is gondolkodtam, csak az lehet vörös lenne. Zöldeskék a szemem és göndör a hajam,nem tudom,hogy mennyire passzolna az aranybarna a színeimhez.
2010. máj. 25. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
A Loreal Castingok tényleg sokkal sötétebbek, mint ami a dobozon van, vagy mint amit a nevükből gondolnánk. Barátnőm is étcsokival festi a haját, és neki is majdnem fekete, első ránézésre mindenki azt mondja, hogy fekete. :D De én a 600-ast használom (sötétszőke), és ez gyönyörű középbarna színű, én nagyon szeretem. Régebben használtam a 700-at is, az valamivel világosabb, és napfényen vöröses árnyalata van kicsit, de az is nagyon szép szín. Csak ajánlani tudom ezt a terméket! :)
2010. máj. 25. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Anyunak szoktam befesteni aranybarnára a haját és tanúsítom, hogy vörös árnyalat nincs benne :D

Amúgy neki is zöldeskék szeme van :| És szerintem az, hogy göndör vagy sima az semmit nem számít :)

2010. máj. 26. 08:45
 8/8 anonim válasza:
Loreal Casting Creme Gloss praliné csodaszép ennivaló barna szerintem:)
2010. jún. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!