Hízás miatt lettek rajtam csíkok. Mivel lehetne eltüntetni?
szia!
pont ez van nálam is a lábamon és a mellemen:/van rá olaj,krém én is használtam,de nem sokat ért...annyit tehetsz,h elmész ilyen kezelésre,most nem jut eszembe mi a neve,de ha időben elmész,akkor tudják halványítani,de nem tűnik el:S
de am is idővel halványodik...nekem is már sokkal halványabb....
sajnos nem lehet őket eltüntetni. ne higgy semmi csodatévő szerben, kozmetikai kezelés, krémek, stb. ezek nem használnak. az idő 'eltünteti'! sokkal halványabbak lesznek, ha nem nagyon vastagok, akkor nem fog az úgy látszódni később, mikor kifehéredik. sajnos hogy eltűnjön teljesen esetleg plasztikai sebész tudná csak megcsinálni bőrátültetés vagy hasonlóval..
kend a tested rendszeresen testápolóval, hogy rugalmasabb legyen, s jobban tűrje az ilyen változásokat.
A nővéremnek voltak a terhesség miatt ilyen csíkjai, ő úgy oldotta meg, hogy rengeteget napozott, így a csíkok is lebarnultak, egy idő után már észre sem lehetett venni, hogy van rajta.
Mostanság pedig már nem lehet látni, hogy volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!